Sider

Mad

Brownie

Denne brownie er uden sukker, men smager fantastisk og syndigt 
6-8 personer

  • 150 g mørk chokolade (over 70% betragtes det som sukkerfri)
  • 150 g smør
  • 100 g Sukrin Gold (eller 100 g brun farin, hvis sukkerfri ikke ønskes)
  • 3 æg
  • lidt vaniliepulver 
  • lidt havsalt til at drysse i bunden af formen
Chokolade og smør smeltes sammen i en gryde. Æg og Sukrin Gold piskes godt sammen, vaniliepulveret tilsættes og det hele blandes med smeltet chokolade/smør.

Smør en form med olie og drys flager af havsalt i bunden, ikke for meget, bare nok til at give lidt smag i hvert stykke. Hæld dejen i og bag kagen ved 180 grader i ca. 20 min.

Kagen skal køle helt af inden den serveres, og den bliver kun bedre af at stå på køl til næste dag. Ved servering skæres kagen i kvadratiske stykker i den størrelse, der ønskes.

Jeg serverer den ofte med hjemmelavet is eller lidt friske bær. Den går også helt perfekt til en champagne sorbet - opskrift følger. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar